Margreet van Kemenade

Margreet van Kemenade is een echt mensenmens. Een professional met een enorm netwerk die ‘anderen verder helpen’ als haar belangrijkste drijfveer noemt. Margreet heeft ruim 25 jaar ervaring in talentontwikkeling en arbeidsbemiddeling. Sinds 2009 is ze als zelfstandig ondernemer werkzaam op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, werving & selectie, outplacement en re-integratie.

Iets doen wat je écht leuk vindt

“Iedere dag iets mogen doen wat je écht leuk vindt, dat is zo ontzettend veel waard. Het leven is kort. Ik ben me ervan bewust dat elke dag er één is die je nooit meer in kunt halen. Daarom probeer ik zoveel mogelijk in het nu te leven en te genieten. Mijn hart ligt bij het begeleiden van onze kandidaten naar werk. Anderen helpen om hun talenten te ontdekken en op weg te helpen naar hun droombaan, dat doe ik met hart en ziel.”

‘Ik heb het zelf meegemaakt’

“Ik weet als geen ander hoe het voelt om op een vervelende manier je baan te verliezen, omdat ik het zelf ook heb meegemaakt. Daardoor kan ik me goed verplaatsen in onze kandidaten. Ik weet welk proces ze doormaken. Het kost veel energie om dan de draad weer op te pakken. Je moet je leven weer op de rails zien te krijgen en een leuke, passende baan vinden. Dat proces kan soms even duren, maar het kan wél!”

Arbeidsvraagstukken oplossen

“Het blijft elke keer weer bijzonder om een arbeidsvraagstuk op te lossen. De dankbaarheid van werkgevers en medewerkers is groot. Het doet mij goed om te zien wat voor effect mijn werkzaamheden hebben op een organisatie of iemands leven. Dat geeft veel voldoening.”

Mijn droom is…

“Mijn droom is om Sterck in Werck groot te maken met lokale partners. Wij zoeken professionals die net zoals wij bekend zijn met de lokale markt en door middel van een groot netwerk en kennis en kunde medewerkers, werkgevers en hun omgeving kunnen versterken.”

Sterck in Werck

Sterck in Werck